De regels om op deze pagina te komen zijn erg streng, zo moeten alle fokdieren een medische keuring ondergaan, bij aanmelden krijg je dan ook een formulier toegestuurd waarop de keuringen staan die door de dierenarts uitgevoerd moeten worden. De Dierenartsen worden door de ASC aangewezen, ook willen we weten wat de inbreng is van honden (door middel van DNA), Het DNA materiaal blijf alleen bij de aangewezen persoon die het stukje DNA in beheer zal nemen, hier zal dan ook zorgvuldig mee omgegaan worden, ook zullen wij hiermee niet naar buiten treden zie avg-europese-privacywetgeving

avg-europese-privacywetgeving

Verder zullen alle dieren een EPR Pedigree moeten bezitten en ze moeten voldoen aan de rasstandaard die wij gaan hanteren dus de looks van een husky met een uiterlijk van een pupje.

De keuring op de rasstandaard die wij gaan eisen zullen een paar keer per jaar uitgevoerd worden door een door ons aangewezen keurmeester.

U dient bij de keuring alle papieren van te voeren opgestuurd te hebben en de dierenarts attest mag niet ouder zijn dan 7 dagen deze mag dus ook op de dag van de keuring meegenomen worden.

Aankeuren van de hond kost €45,00